ADMINISTRARE SERVERE si servicii de retea

Dezvoltarea tot mai puternica a comertului online in orice domeniu a facut ca orice firma sa necesite o infrastructura IT astfel incat sa fie prezenta in mediul online si a face fata cu brio concurentei.

Doar simpla prezenta in mediul online a firmei pe care o administrati nu este un element suficient pentru a oferi clientilor experienta pe care acestia o cauta pe website-ul companiei. Este necesar ca site-ul pe care este prezenta compania in mediul online sa fie eficient si sa functioneze optim astfel incat oricine acceseaza pagina respectiva sa nu intampine dificultati.Una dintre „piesele” cele mai importante in cadrul unei infrastructuri IT pentru orice pagina web o reprezinta serverele.

Astfel, daca vreti sa beneficiati de un server care sa functioneze in parametrii optimi si sa ofere clientilor care acceseaza site-ul firmei exact ceea ce cauta, este foarte important sa va asigurati ca beneficiati de administrare servere si servicii de retea la cel mai inalt standard al calitatii si de cei mai buni specialisti in acest domeniu.

Serverele sunt acele parti componente ale unei retele de calculatoare care functioneaza permanent si care conecteaza diferite computere intre ele. Tocmai prin prisma faptului ca serverele functioneaza non-stop pentru a putea permite oricarui client sa acceseze pagina web dorita, este extrem de important ca site-ul companiei sa beneficieze de administrare servere profesionala. Exista mai multe argumente pentru care alegerea unei echipe de specialisti in acest domeniu este cea mai inspirata.

In primul rand veti beneficia de o monitorizare atenta si continua a serverelor companiei astfel incat acestea sa functioneze in parametrii optimi atat din punctul de vedere al partilor hardware, cat si din punctul de vedere al sistemelor de operare. O echipa de specialisti in administrare servere poate sa ofere servicii atat pentru platforme Windows, cat si pentru platforme Linux.

In al doilea rand, beneficiind de expertiza unei echipe de profesionisti in administrare servere si servicii de retea, veti avea garantia faptului ca site-ul firmei ofera cele mai bune performante datorita faptului ca serverele care gazduiesc site-ul sunt perfect optimizate constant. Pentru a functiona corespunzator, serverele necesita o intretinere periodica, iar acest lucru este oferit de catre firma specializata in administrare servere.

Un alt argument pentru care sa apelati la o firma specializata in managementul serverelor si servicii de retea se refera la faptul ca veti beneficia de monitorizarea constanta a memoriei astfel incat server-ul sa functioneze intotdeauna la cele mai bune performante.

Daca toate aceste argumente v-au convins de faptul ca externalizarea administrarii serverelor companiei dumneavoastra este alegerea cea mai buna, atunci nu ezitati sa apelati la ITEXCHANGE CONSULTING SERV. Profesionalismul si seriozitatea noastra sunt exact ceea ce cautati pentru a avea certitudinea faptului ca infrastructura IT a companiei este pe maine bune. La ITEXCHANGE CONSULTING SERV veti gasi o gama larga de servicii in domeniul administrarii de servere, de la configurarea initiala a acestora, pana la administrare servere proprii.

Performanta serverelor care gazduiesc paginile companiei dumneavoastra este esentiala pentru succesul acesteia. In consecinta, alegeti servicii specializate in administrare servere de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV pentru a avea certitudinea ca toate operatiunile zilnice derulate pe platformele online ale companiei nu vor avea de suferit.

Indiferent daca va doriti doar sa administram serverele, sau sa le configuram, sau chiar servicii complete de instalare, configurare, administrare, compania noastra are solutiile cele mai bune. Costurile de consultanta in vederea dimensionarii corecte a serverelor pentru rularea optima a serviciilor alese, pe baza numarului de utilizatori este de 300 LEI. Acest cost se scade din pretul final, in cazul in care ne vom ocupa si de instalarea si configurarea serviciilor. Va oferim mai jos o lista de preturi ( fara a ne rezuma doar la acestea ) practicate pentru instalarea serviciilor la companiile cu care nu avem incheiate contracte de colaborare:

Denumire serviciuPret LEI
Configurare servicii: router + firewall400
Configurare servicii: server NS+DNS ( minim 2 redundante )200
Configurare servicii: server web 300
Configurare servicii: server de mail 500
Configurare servicii: server de mail + adaugare >20 mailboxuri600
Configurare servicii: server ftp securizat cu SSL400
Configurare servicii: server de fisiere cu useri read/write + read only in radacina folderului300
Configurare servicii: server de fisiere cu useri read/write + read only pe multiple foldere400
Configurare servicii: VPN IPSec per locatie ( minim doua locatii )150

Preturile de mai sus NU contin TVA

Denumire ServiciuPret LEI
Configurare servicii: Active Directory250
Configurare servicii: server NS + DNS200
Configurare servicii: server web ( IIS )200
Configurare servicii: server mail ( Exchange )400
Configurare servicii: server mail ( Exchange ) > 40 utilizatori 600
Configurare servicii: server ftp securizat cu SSL 200
Configurare servicii: server de fisiere cu useri locali300
Configurare servicii: server de fisiere cu useri din Active Directory550
Denumire ServiciuPret LEI
Instalare si configurare router+firewall profesional ( cisco, fortinet, etc )500
Instalare si configurare solutie Wi-Fi profesionala ( cisco, fortinet, ubiquiti, etc ); max. 4 AP-uri400
Instalare si configurare router, firewall, AP home use70