Jurnal Electronic Backup XML ANAF

ITEXCHANGE CONSULTING lanseaza serviciul de backup, gazduire si arhivare a fisierelor XML emise de noile case de marcat cu jurnal electronic. Acest serviciu il vom denumi in continuare Backup XML.

Dupa cum bine stiti, incepand cu data de 01 Noiembrie 2018 toti operatorii economici au fost obligati sa treaca la noile case de marcat cu jurnal electronic. Avand in vedere stadiul avansat al tehnologiei, si dorinta de a reduce consumul de hartie, acest lucru era inevitabil.
Odata cu aceasta cerinta impusa de ANAF, vine si nevoia operatorului economic de a stoca in siguranta aceste fisiere si de a le incarca in portalul ANAF in vederea raportarii.
Noi va oferim posibilitatea de a stoca intr-un mod securizat aceste fisiere si va oferim acces la arhiva in orice moment al zilei de pe orice tip de dispozitiv. Totul printr-o conexiune securizata, pentru ca stim cu totii cat de importante sunt datele dumneavoastra. Iar in data de 20 ale fiecarei luni, le trimitem in mod automat la ANAF, in vederea raportarii.
Ne asiguram ca fisierele respective sunt replicate pe mai multe servere, in locatii diferite, pentru a elimina riscul de a fi pierdute.
Daca doriti o cotatie de pret pentru serviciul Backup XML ne puteti contacta prin formularul de mai jos, specificand totodata si numarul caselor de marcat cu jurnal electronic: