ITEXCHANGE CONSULTING ofera solutii wireless profesionale bazate pe Cloud Wi-Fi, Access Point-uri de ultima generatie si multiple SSID-uri. Putem instala si configura un numar nelimitat de Access Point-uri in una sau mai multe locatii ale sediilor companiei dumneavoastra.

Un rol important in alegerea unei solutii wireless profesionale il joaca interfata de management, astfel incat va punem la dispozitie o platforma prietenoasa unde puteti vedea in timp real numarul de Access Point-uri conectate, numarul total de utilizatori, traficul facut de fiecare utilizator/AP in parte. Se pot publica pana la 4 SSID-uri pentru fiecare banda ( 2.4GHz si 5GHz ) cu diferite metode de autentificare. Putem seta alerte pe mail pentru cazurile in care APurile nu mai comunica cu platforma. Aceasta platforma poate fi instalata in sediul companiei, sau va putem oferi acces nerestrictionat in platforma noastra, de unde puteti efectua aceleasi operatiuni ca si in cazul celei instalate in sediul companiei.

solutii wireless profesionale SSID

Va propunem urmatorul scenariu:
– Pentru angajatii companiei dumneavoastra, se poate publica un SSID la care se vor conecta doar laptopurile companiei, pe baza unui certificat instalat in calculator. Autentificarea se face pe baza username-ului si a parolei pe care utilizatorul le foloseste la logarea in calculator si vor avea acces la toate resursele existente in reteaua pe fir. Acest tip de conexiune necesita existenta unei infrastructuri IT, iar in lipsa acesteia, va putem oferi suportul tehnic si pentru implementarea invrastructurii necesare;

– Pentru partenerii externi, care va viziteaza compania, se poate publica un SSID public, care poate fi pe baza de parola. Acestia nu vor avea acces la resursele companiei dumneavoastra. Vor avea acces strict la internet. Se poate implementa si un sistem mai complex, in care personalul de la receptie sa genereze un cod unic de acces pe o perioada limitata de timp ( spre exemplu, persoana externa are un meeting de doua ore cu reprezentantii companiei, responsabilul de la receptie ii va emite un voucher de autentificare care sa expire automat dupa ce au trecut cele doua ore );

– Pentru magazine, showroom-uri, hoteluri, spatii deschise etc, se poate implementa un SSID de tip HOTSPOT: utilizatorul se leaga la retea, fara a introduce o parola, ii apare o pagina web in care i se cere sa accepte termenii si conditiile, dupa care are access la internet. Se pot parametriza mai multe detalii, cum ar fi: timpul maxim al conexiunii, obligativitatea de a trimite o adresa de mail valida sau un numar de telefon, etc.

Daca doriti o cotatie de pret pentru solutii wireless profesionale bazate pe Cloud Wi-Fi , va rugam sa folositi formularul de mai jos, in care sa specificati numarul de locatii si Access Point-uri: