Mediul online a devenit cu fiecare an locul in care ne petrecem multe ore in fiecare zi.

Fie ca folosim mediul online pentru aspectele vietii personale, fie ca il folosim pentru activitati la locul de munca, acest mediu online a devenit indispensabil in societatea contemporana. Unul dintre cele mai importante aspecte ale utilizarii Internetului este comunicarea, iar in cazul unei companii comunicarea prin intermediul internetului este esentiala, atat pentru relatia cu partenerii de afaceri, cat si pentru relatia cu furnizorii sau cu clientii.
Una dintre metodele de comunicare cel mai des utilizata in mediul online este e-mailul sau scrisoarea electronica. Cu toti am folosit acest mod de comunicare si ne bucuram de avantajele sale. Pentru a putea beneficia de aceste servicii de e-mail, trebuie stiut faptul ca aceste adrese de e-mail trebuie sa fie gazduite pe un server. Iar pentru o afacere serviciile de gazduire e-mail sunt extrem de importante pentru a avea garantia faptului ca totul va functiona corespunzator si nu vor exista probleme cu trimiterea sau primirea e-mailurilor.
Cu ajutorul unui serviciu de gazduire e-mail orice antreprenor se poate concentra asupra operatiunilor pe care le desfasoara in cadrul companiei si lasa pe seama profesionistilor functionarea optima a e-mailurilor. Atunci cand apelati la o firma specializata in servicii de consultanta si produse IT pentru oferirea serviciilor de gazduire e-mail profitati de o serie de avantaje:

– e-mailurile companiei vor beneficia de securitate sporita si siguranta in mediul online;
– spatiul de stocare de pe server-ul care gazduieste e-mailurile va fi adaptat in functie de nevoile fiecarui client;
– eventualele e-mailuri sterse din greseala pot fi recuperate;
– suport tehnic permanent;
– se castiga increderea clientilor.


Toate aceste avantaje sunt oferite de catre acele firme care ofera servicii de gazduire e-mail, iar ITEXCHANGE CONSULTING este una dintre firmele din domeniu care ofera cele mai fiabile si inalte standarde in acest domeniu. Daca pana acum gestionarea e-mailurilor companiei dadeau mari batai de cap, alegand serviciul de gazduire e-mail oferit de ITEXCHANGE CONSULTING SERV veti lasa pe mana profesionistilor aceasta sarcina si va veti putea concentra pe dezvoltarea companiei.

ITEXCHANGE CONSULTING este o echipa de profesionisti in domeniul serviciilor de consultanta IT si produse personalizate si individualizate gata oricand sa ofere clientilor exact ceea ce au nevoie pentru configurarea, optimizarea sau administrarea infrastructurii IT a companiei pe care o manageriaza.

Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de serviciul nostru de gazduire e-mail este sa luati legatura cu specialistii de la ITEXCHANGE CONSULTING si sa le oferiti informatii cu privire la ceea ce aveti nevoie. In cel mai scurt timp, echipa noastra se va ocupa sa va ofere toate instrumentele necesare de hosting e-mail astfel incat sa reusiti in mediul online, indiferent de complexitatea si dimensiunea companiei.

Atunci cand sunteti in cautarea unui serviciu de e-mail hosting este important sa aveti in vedere cel putin trei criterii esentiale in alegerea firmei IT care ofera astfel de servicii, si anume fiabilitatea serviciilor oferite, securitatea acestora si performantele serviciilor. La ITEXCHANGE CONSULTING orice client va beneficia de cele mai inalte standarde atat in privinta securitatii, fiabilitatii, cat si a performantelor in domeniul serviciilor de gazduire e-mail.

Prin serviciul nostru de email hosting, oferim oricarei entiteti ( persoana fizica sau juridica ) care detine un domeniu personal, posibilitatea de a avea oricate casute de e-mail pe propriul domeniu, fara a investi timp si bani in cumpararea si configurarea serverelor. Toti utilizatorii au acces oricand, de oriunde, la resursele disponibile pe mail.Tot traficul serviciului de email hosting trece prin echipamente de ultima generatie de la FortiNet, pentru o siguranta sporita.

Beneficii email hosting:
– Mailbox cu 5 GB spatiu de stocare;
– Mesaje cu atasamente de maxim 30 MB;
– Liste de distributie nelimitate care pot contine oricate adrese de email;
– Scanare inbound/outbound AntiVirus, AntiSpam, AntiMalware cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie de la FortiNet;
– Semnaturi DKIM si inregistrari SPF;
– Implementare DMARC pentru prevenirea fraudei;
– Acces securizat prin Web, ActiveSync si IMAPS; Trafic scanat de echipamente de ultima generatie de la FortiNet;
– Numar nelimitat de domenii;
– Gazduire DNS gratuita pentru toate domeniile;
– Suport tehnic in identificarea si rezolvarea problemelor.

Pretul acestui serviciu este de 1 EUR/LUNA/MAILBOX. Pretul NU contine TVA.

Mai jos, puteti alege pachetul care vi se potriveste, in functie de nevoi:

Nu ati gasit pachetul potrivit? Aveti intrebari? Contactati-ne, folosind formularul de mai jos: