fbpx

EXTERNALIZARE IT

EXTERNALIZARE IT

ITEXCHANGE CONSULTING a adaugat in portofoliul sau serviciul de externalizare IT, prin care oferim clientilor nostri servicii de suport IT, intretinerea statiilor de lucru si administrarea retelelor de calculatoare din sediul/sediile acestora.

Oferim suport pentru sisteme de operare Windows, MAC OS, Linux si pentru orice echipament de retea ( router, firewall, switch, etc ) pe care le si putem monitoriza, astfel incat sa intervenim proactiv, inainte ca utilizatorii sa observe, in cazul in care acestea patesc ceva si nu mai furnizeaza serviciile la intreaga lor capacitate.

Pentru o eficienta maxima, interventiile se realizeaza remote. La cererea clientului, abonamentul lunar poate cuprinde si deplasari la sediu.
Punem la dispozitia clientilor o platforma prietenoasa de inregistrare a sesizarilor, unde se pot urmari mai multi parametrii ale acestora: numarul total, timpul de interventie, timpul de rezolvare, defectul reclamat, actiunea care a fost efectuata. Aceasta platforma poate fi accesata aici. Pentru situatii urgente, se poate comunica prin whatsapp, e-mail, telefon, sau orice metoda pe care utilizatorul o considera rapida. Ne dorim in acest fel sa venim in sprijinul afacerii pe care o dezvoltati, lasand in seama noastra grijile parcului IT.

Serviciul de externalizare IT este dedicat tuturor companiilor, indiferent de numarul de statii pe care il au in flota.
Daca doriti mai multe detalii, sau o oferta de pret, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: