V: 1.00; MODIFICAT: 03.05.2020

Ne rezervam dreptul sa modificam aceste polici de utilizare acceptabile in orice moment, fara o notificare prealabila si fara a fi necesar consimtamantul dumneavoastra. Aceste modificari vor fi publicate pe site, la adresa https://itexchange.eu/pua/ iar documentul va fi versionat si datat in partea dreapta sus a paginii. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile aduse, puteti renunta la serviciile sau produsele contractate.

Alte documente in relatia cu ITEXCHANGE:
Termeni si conditii de utilizare a serviciilor;
Politica de confidentialitate;
Politica cookies


Date de identificare companie:
Denumire: ITEXCHANGE CONSULTING SERV SRL
Sediu Social: Judetul Vrancea, Municipiul Adjud, Sat Adjudu Vechi, str. Barladului nr.33
R.C:     J39/938/2018
CUI:    RO40133634
Banca: UNICREDIT BANK
IBAN: RO96BACX0000001948919000


1. Drepturile noastre
1.1. Ne rezervam dreptul de a investiga orice incalcare suspectata a prezentului document. Atunci cand constatam posibile incalcari, ne rezervam dreptul de a initia o investigatie, care poate include colectarea de informatii de la utilizatorul implicat si/sau de la partea reclamanta si examinarea materialelor de pe serverele noastre, din retelele noastre sau de pe alte echipamente asociate serviciilor pe care le furnizam in baza contractului dintre ITEXCHHANGE si beneficiar.
1.2. Ne rezervam dreptul de a lua masuri in cazul in care abuzati de serviciile noastre si/sau incalcati prezenta PUA. Actiunile pe care le putem lua, in orice moment includ, dar nu se limiteaza la:
– o discutie telefonica sau un e-mail de informare prin care va prezentam situatia si va cerem cooperarea;
– un avertisment scris catre dumneavoastra;
– restrictionarea accesului dumneavoastra la serviciul in cauza;
– suspendarea serviciului in cauza;
– rezilierea contractului pentru serviciul in cauza.
1.3. Daca se constata incalcarea prezentului PUA si/sau a termenilor si conditiilor de utilizare a serviciilor noastre, putem decide sa va emitem un avertisment formal, specificand comportamentul inacceptabil si anuntandu-va ca incalcarile repetate pot avea ca rezultat rezilierea partiala sau integrala a serviciilor noastre, temporar sau permanent.
1.4. Daca, dupa emiterea avertismentului formal, comportamentul dumneavoastra continua sa incalce prezenta PUA, va vom retrage orice parte a serviciilor care incalca prezentul document, pana cand suntem convinsi ca ati implementat pasii corespunzatori pentru o utilizare a sistemelor, serviciilor sau echipamentelor noastre care sa respecte prezenta PUA.
1.5. Daca se impune o astfel de suspendare, aceasta va fi ridicata, doar dupa primirea unui angajament scris din partea dumneavoastra ca nu veti mai comite abuzuri viitoare. Pana la primirea angajamentului scris, folosind datele de contact pe care vi le mentionam, serviciile vor ramane suspendate. ITEXCHANGE nu este in niciun fel responsabila pentru nicio pierdere suferita de catre beneficiar. Prin suspendarea sau rezilierea contractului, nu se renunta sub nicio forma la niciun debit pe care utilizatorul il are fata de e ITEXCHANGE la data luarii deciziei de suspendare/reziliere.
1.6. Daca sunteti reseller al serviciilor noastre si dumneavoastra si/sau utilizatorul final incalca prezenta PUA, este responsabilitatea dumneavoastra sa informati utilizatorul final cu privire la orice actiune pe care o luam in legatura cu termenii prezentei PUA.
1.7. In oricare dintre situatii, vom incerca pe cat posibil sa va ajutam in rezolvarea cauzei si implementarea de solutii viitoare, astfel incat cauza care a generat incalcarea prezentei PUA sa nu se mai repete ( in functie de gravitate, inainte sau dupa suspendarea serviciilor ).

2. Utilizarea serviciilor ITEXCHANGE
2.1 Nu trebuie sa utilizati serviciile noastre in niciun mod ilegal sau in detrimentul altor utilizatori ai serviciilor noastre. De asemenea, nu trebuie sa permiteti niciunei persoane care utilizeaza conexiunea dumneavoastra sa utilizeze serviciile noastre in orice mod ilegal sau in detrimentul altor utilizatori ai serviciilor noastre.
2.2 In plus fata de obligatiile pe care le aveti in conformitate cu termenii si conditiile noastre, sunteti de acord sa respectati ( sau sa va asigurati ca utilizatorii finali carora le-ati revandut serviciile noastre respecta ) toate legile, normele si reglementarile aplicabile in legatura cu serviciile. In calitate de utilizator al serviciilor, sunteti raspunzator pentru orice utilizare a serviciilor care va sunt furnizate, indiferent daca sunt utilizate fara cunostinta si/sau consimtamantul dumneavoastra.
2.3 Sunteti obligat sa actualizati datele de contact furnizate catre ITEXCHANGE. Mentinerea la zi a acestor evidente este importanta, deoarece este posibil sa va trimitem notificari sau alte informatii folosind informatiile de contact pe care ni le-ati furnizat.
2.4 In cazul in care utilizarea serviciilor dumneavoastra este investigata de autoritatile competente, ITEXCHANGE va pune la dispozitia acestora orice informatie ( relevanta sau nu ) in vederea solutionarii cat mai rapide a cauzei.

3. Securitatea dispozitivelor utilizatorului
3.1 Siguranta serviciilor utilizate de dumneavoastra intra in propria responsabilitate. Nu suntem responsabili pentru consecintele nerespectarii de catre dumneavoastra a masurilor de securitate IT.
3.2 Utilizatorii sunt responsabili pentru securitatea propriilor dispozitive care sunt conectate direct sau indirect la sistemele noastre.
3.3 ITEXCHANGE scaneaza traficul de intrare in propriile echipamente; daca identificam sisteme si/sau dispozitive infectate sau care fac parte dintr-un botnet ne rezervam dreptul de a suspenda sau deconecta serviciile, fara notificare, pana la rezolvarea situatiei. ITEXCHANGE va face tot posibilul ( fara a putea fi trasa la raspundere in vre-un fel ) sa ajute utilizatorul in rezolvarea situatiei, in cazul in care acesta nu este capabil sa o rezolve singur ( pot aparea costuri suplimentare, costuri ce vor fi comunicate utilizatorului inainte de intreprinderea respectivelor actiuni ).
3.4 Utilizatorul trebuie sa ia toate masurile de precautie rezonabile pentru a-si proteja sistemele/serverele de virusi sau alte forme de intruziune malitioasa. cNu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau dauna suferita ca urmare a unei astfel de intruziuni.
3.5 Este obligatia utilizatorului de a pastra in siguranta confidentialitatea parolelor de acces. In cazul in care considerati ca parola dumneavoastra a fost interceptata de persoane neautorizate sau poate fi utilizata in mod neautorizat, trebuie sa luati masuri pentru a va schimba imediat parola. Intra in responsabilitatea utilizatorului sa conceapa parole de acces cat mai complexe, astfel incat acestea sa nu poata fi ghicite. In cazul in care considerati ca vreunul dintre dispozitivele dumneavoastra a fost folosit pentru a incalca termenii prezentei PUA, aveti obligatia de a ne informa imediat.

4. Continut
4.1 Utilizatorul este responsabil pentru continutul stocat pe mediile inchiriate de la ITEXCHANGE.
4.2 Licentierea software intra explicit in sarcita utilizatorului, ITEXCHANGE neputand fi trasa la raspundere pentru continutul ilicit/ilegal aflat pe mediile inchiriate utilizatorului.
4.3 ITEXCHANGE are in portofoliu servicii care includ licente software, acest lucru fiind stipulat explicit, in contractele respectivelor servicii.