Poate va intrebati ce sunt serverele dedicate si care sunt avantajele in a alege astfel de servere pentru firma.

Ei bine, trebuie spus ca orice pagina web, aplicatie sau serviciu IT, trebuie gazduita pe un server pentru a putea functiona corespunzator si a oferi cele mai bune performante utilizatorilor care acceseaza acea resursa. Un server dedicat reprezinta acel calculator care gazduieste exclusiv serviciul dorit, este colocat intr-un centru de date specializat, alimentat cu energie electrica redundanta si generator propriu, conexiune la internet reduntanta, si sisteme de climatizare specializate care sa mentina o temperatura si umiditate constanta.

Astfel, alegand servere dedicate veti avea libertatea de a alege ce aplicatii sa fie prezente pe site, care este sistemul de operare pe baza caruia sa functioneze acesta, dar si posibilitatea de a gazdui pe aceste servere orice doriti. Mai mult decat atat, serverele dedicate ofera o securitate sporita si o viteza mult mai mare comparativ cu alte tipuri de servere.

Daca doriti sa beneficiati de cea mai mare libertate in ceea ce gazduiti pe serverul companiei, atunci serverele dedicate reprezinta alegerea ideala. La SC ITEXCHANGE CONSULTING veti avea posibilitatea sa beneficiati de o echipa de profesionisti in infrastructura IT care este pregatita mereu sa ofere suport tehnic in administrarea acestor tipuri de servere.

Prin faptul ca aceste servere dedicate apartin unor brand-uri de renume in domeniul IT la nivel mondial veti avea garantia faptului ca serverele pe care veti gazdui aplicatiile si continutul firmei ofera cele mai bune performante. Fie ca sunteti interesati in a gazdui aplicatii cu un grad mai mare de simplitate, fie ca aplicatiile pe care urmeaza sa le gazduiti sunt dintre cele mai complexe, aceste servere dedicate oferite de catre SC ITEXCHANGE CONSULTING reprezinta exact ceea ce aveti nevoie.

Unul dintre marele avantaje pe care aceste servere dedicate le ofera este acela ca in orice moment puteti opta pentru a schimba configuratia serverului si puteti adapta acest server astfel incat sa se potriveasca perfect pe proiectul companiei. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa solicitati specialistilor de la SC ITEXCHANGE CONSULTING ceea ce aveti nevoie pentru proiectul companiei.

Astfel, fie ca sunteti interesati de oprirea temporara a serverului, de repornirea acestuia, de realizarea unui upgrade pe partea de hardware sau suplimentarea de RAM la server, echipa ce lucreaza pentru SC ITEXCHANGE CONSULTING este pregatita in orice moment sa va ofere serviciile de care aveti nevoie.

Un alt mare plus pe care serverele dedicate il ofera este acela ca doar proprietarul continutului are acces la administrarea serverelor. Prin urmare, echipa de la SC ITEXCHANGE CONSULTING ofera spre inchiriere astfel de servere dedicate si ofera consultanta pe partea tehnica si efectuarea de diverse operatiuni care sa asigure buna functionare a acestor servere, dar managementul lor se face de catre dumneavoastra.

Consultati cu atentie oferta noastra de servere dedicate si pentru orice nelamurire nu ezitati sa va adresati specialistilor de la SC ITEXCHANGE CONSULTING. Experienta noastra in servicii de consultanta si produse de infrastructura IT reprezinta principalul atuu satisfacerea cerintelor oricarui client. Oferim mereu solutii personalizate si specializate pe diferite nise. Iar aceste servere dedicate sunt doar un exemplu in acest sens.

SC ITEXCHANGE CONSULTING ofera in chirie servere dedicate de la branduri consacrate ( IBM si HP ) echipate cu stocare pe diskuri SSD/3D NAND si controllere RAID hardware. Se obtin astfel viteze de scriere/citire de pana la 510MB/560MB, 90.000/95.000 IOPS si latente de 0,01 ms.

Pentru orice server inchiriat de la noi, beneficiati de:
– asistenta tehnica in instalarea sistemului de operare si a aplicatiilor pentru care beneficiarul detine licenta;
– Interventii nelimitate asupra echipamentului in timpul orelor de program;
– doua interventii gratuite asupra echipamentelor in afara orelor de program ( in intervalul 18:00 – 10:00 ); interventiile suplimentare se taxeaza cu 1 EUR/interventie;
– Trafic inbound/outbound scanat impotriva AntiVirus, AntiMalware de echipamente FortiNet de ultima generatie.

Serverele inchiriate de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV nu se vor folosi pentru initierea de atacuri informatice. Orice incalcare a politicilor aduse la cunostinta prin contractul de inchiriere, atrage suspendarea definitiva a contului sau  pana la clarificarea situatiei.
Serverele vor fi instalate in maxim 2 zile lucratoare de la data semnarii contractului de inchiriere.