Orice utilizator de Internet are cunostinta de riscurile care sunt prezente in acest mediu online.

Indiferent de domeniul de activitate, orice firma cauta sa isi protejeze informatiile si datele pe care le primeste si le transmite prin intermediul Internetului.Cu toate acestea, exista numeroase riscuri precum virusi, spam-uri care colecteaza adrese de e-mail sau soft-uri de tip malware care pot sa afecteze paginile web ale oricarei companii.Tocmai pentru a combate aceste riscuri si pentru a oferi un plus de securitate paginilor web si tuturor celor care acceseaza aceste pagini, exista soft-uri antivirus, AntiSpam sau AntiMalware, iar una dintre variantele cele mai de incredere este BitDefender.

BitDefender este un nume important in domeniul programelor antivirus, iar aceste solutii BitDefender pot sa ofere cea mai buna experienta in ceea ce inseamna protejarea computerelor si intreaga infrastructura IT impotriva programelor malitioase, a soft-urilor care colecteaza automat e-mailuri sau a virusilor care pot sa afecteze functionarea in parametrii optimi a intregii infrastructuri IT.

Orice solutie de securitate instalata in cadrul infrastructurii IT va reduce putin performantele sistemului, iar acest lucru este normal pana intr-un anumit punct.Dincolo de acel punct, daca performantele sistemului scad prea mult, inseamna ca anumite aspecte ce tin de securitatea sistemului nu sunt configurate corect.

Atunci cand alegeti solutii BitDefender pentru protectia infrastructurii IT, performantele sistemului vor functiona constant in parametrii optimi. Totusi, pentru o functionare optima este important ca in momentul in care aceste solutii BitDefender ruleaza, sa nu existe alte solutii antispam, antivirus etc. care sa ruleze concomitent. Un numar prea mare de solutii de securitate care ruleaza in acelasi timp conduce cu siguranta la incetinirea sistemului.

Orice companie isi doreste sa isi protejeze datele si utilizatorii din mediul online la cele mai ridicate niveluri de securitate.Tocmai de aceea, aceste solutii BitDefender sunt cea mai buna alegere prin faptul ca ofera eficienta in protejarea datelor fara a afecta flexibilitatea si eficienta centrelor de date.

Mai mult decat atat, in contextul in care numeroase companii au intampinat probleme serioase cu prelucrarea datelor personale a utilizatorilor ca urmare a faptului ca infrastructurile IT au fost „sparte”, aceste solutii BitDefender va pot fi de mare ajutor in evitarea oricaror prejudicii de imagine si amenzilor ce pot sa apara in cazul neplacut in care datele personale ale utilizatorilor ar fi accesate de persoane neautorizate.

Alegeti profesionistii in domeniul IT si asigurati-va ca intreaga infrastructura IT a companiei este in siguranta folosind cele mai eficiente si performante solutii de securitate. Echipa de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV ofera cele mai eficiente solutii BitDefender pentru orice nivel de securitate doriti. Intreaga gama de servicii de consultanta IT este conceputa astfel incat sa se preteze nevoilor oricarui client.

Mai mult decat atat, la ITEXCHANGE CONSULTING SERV folosim ultimele tehnologii din industria IT pentru a oferi clientilor nostri cele mai eficiente solutii pentru orice tip de proiect.Securitatea in mediul online este extrem de importanta in aceasta epoca digitala pe care o traim.Tocmai de aceea, alegerea celor mai potrivite solutii de securitate reprezinta o necesitate de prima importanta, iar ITEXCHANGE CONSULTING SERV este gata sa ofere cele mai performante si eficiente astfel de solutii.

Pentru a securiza reteaua de date a afacerii tale, te ajutam sa implementam in infrastructura ta solutii BitDefender de top. Fie ca e vorba de AntiVirus, AntiSpam, AntiMalware. Avem solutii AntiOrice amenintare informatica ce ar putea pune in pericol reteaua ta de calculatoare. Daca produsul dorit nu se afla in lista de mai jos, sau doresti licente pentru un alt numar de utilizatori, sau pentru o alta perioada, te rugam sa folosesti formularul de contact pentru a obtine o cotatie de pret accesibila nevoilor tale.