V: 1.00; MODIFICAT: 03.05.2020

Ne rezervam dreptul sa modificam aceste conditii de utilizare a serviciilor oferite, in orice moment, fara o notificare prealabila si fara a fi necesar consimtamantul dumneavoastra. Aceste modificari vor fi publicate pe site, la adresa https://itexchange.eu/tc/ iar documentul va fi versionat si datat in partea dreapta sus a paginii. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile aduse, puteti renunta la serviciile sau produsele contractate.

Alte documente in relatia cu ITEXCHANGE:
Politica de utilizare acceptabila;
Politica de confidentialitate;
Politica cookies


Date de identificare companie:
Denumire: ITEXCHANGE CONSULTING SERV SRL
Sediu Social: Judetul Vrancea, Municipiul Adjud, Sat Adjudu Vechi, str. Barladului nr.33
R.C:     J39/938/2018
CUI:    RO40133634
Banca: UNICREDIT BANK
IBAN: RO96BACX0000001948919000


Informatii Generale
Orice comanda efectuata pe site-ul https://itexchange.eu implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in ceea ce urmeaza.
Prezentul document se va aplica tuturor vanzarilor de servicii efectuate de ITEXCHANGE prin intermediul website-ului https://itexchange.eu catre clienul in numele caruia se efectueaza plata. Daca nu acceptati termenii si conditiile prevazute in acest document, va rugam sa NU plasati comenzi folosind acest website. ( ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail, daca doriti un contract personalizat ).
Termenii si conditiile sunt considerate acceptate de catre client prin efectuarea unei comenzi catre ITEXCHANGE si, astfel, prin intrarea in raporturi comerciale cu ITEXCHANGE in urma confirmarii de catre ITEXCHANGE a comenzii, acestea reprezentand contractul de servicii care va guverna relatia contractuala dintre cele doua parti.

Termeni utilizati in acest document:
Politica de utilizare acceptabila: denumita in continuare PUA, este publicata pe site-ul nostru la adresa https://itexchange.eu/pua;
Client: Orice persoana fizica sau juridica ce efectueaza o comanda prin intermediul prezentului website;
Prestator: Societatea ITEXCHANGE CONSULTING SERV SRL, avand datele de identificare prezentate mai sus;
Servicii – orice serviciu oferit de ITEXCHANGE, mentionat in formularul de comanda, care urmeaza sa fie furnizat de catre ITEXCHANGE, celui care a plasat comanda;
Comanda – acordul dintre ITEXCHANGE si client prin care ITEXCHANGE se obliga sa livreze serviciile, iar clientul sa achite contravaloarea acestora;
Contract – o comanda confirmata de catre ITEXCHANGE prin persoanele desemnate.

Prin procesarea unei comenzi pe site-ul https://itexchange.eu, clientul este de acord cu Termenii si conditiile. Acceptarea comenzii de catre ITEXCHANGE se considera finalizata in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata in scris de catre ITEXCHANGE nu va avea valoare contractuala.

Efectuarea comenzii
Dupa selectarea serviciilor dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi, clientul va proceda la plata acestora conform metodelor de plata detaliate in sectiunea ”Modalitati de plata”.
Clientul se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se realizeaza in concordanta cu legislatia in vigoare. ITEXCHANGE nu poate fi trasa la raspundere pentru orice pagube cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.
Clientul intelege si este de acord cu faptul ca trebuie sa achite contravaloarea serviciilor oferite de ITEXCHANGE in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Servicii oferite de ITEXCHANGE ( fara a ne rezuma doar la acestea ):
– servicii de gazduire VPS;
– servicii de gazduire aplicatii;
– servicii de gazduire e-mail;
– servicii de backup;
– servicii de colocare servere;
– servicii de inchiriere servere dedicate;
– servicii de consultanta si suport IT;
– servicii de administrare servere;
– servicii de vanzare echipamente IT
Detalii privind caracteristicile serviciilor/produselor se pot gasi pe site sau vi le putem furniza baza unei solicitari.

Modalitati de plata
– Plata prin transfer bancar in baza facturii proforme emise de catre ITEXCHANGE.
Procesarea comenzii si livrarea serviciilor se vor efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a facturii proformei emise.
Nume beneficiar: ITEXCHANGE CONSULTING SERV SRL
Cont bancar: RO96BACX0000001948919000, deschis la Unicredit Bank.
Cod unic inregistrare: 40133634
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii cu care clientul colaboreaza.

Suspendarea serviciilor in urma neplatii
ITEXCHANGE are dreptul de a suspenda orice serviciu furnizat dupa trecerea a 10 zile de la data scadentei de plata a serviciilor daca aceasta nu a fost efectuata.

Stergerea contului in urma neplatii
ITEXCHANGE are dreptul de a sterge definitiv toate datele serviciilor dupa implinirea a 20 zile de la data scadenta a platii serviciilor, daca aceasta nu a fost efectuata, contractul fiind reziliat de drept fara a mai fi necesara indeplinirea niciunei alte formalitati.

Dreptul de retragere
Fiecare dintre serviciile oferite beneficiaza de o garantie de 14 zile de rambursare integrala a sumei achitate, daca va exercitati dreptul de retragere din contract, fara indicarea unui motiv. Va informam faptul ca veti pierde dreptul la retragere dupa confirmarea contractului de către ITEXCHANGE, cu exceptia serviciilor VPS, pentru care va puteti exercita dreptul de retragere si dupa confirmarea serviciilor, in termen de 14 zile.
Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepând din ziua lansarii comenzii sau platii produsului/serviciului.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra printr-un e-mail trimis la contact@itexchange.eu
In urma aprobarii solicitarii de retragere, vom rambursa intreaga suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de a va retrage din contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care ati solicitat o alta modalitate de rambursare, caz in care veti plati comisioanele aferente tranzactiei solicitate.
Nu se poate realiza dreptul la retragere dupa prestarea serviciilor, exceptie facand VPS-urile, pentru care va puteti exercita dreptul de retragere si dupa executarea serviciilor, in termen de 14 zile.

Rezilierea contractului
La cererea clientului, un contract de servicii incheiat cu ITEXCHANE poate fi reziliat cu o notificare prealabila de 30 de zile. Cererile de reziliere vor fi comunicate in scris printr-un e-mail trimis la adresa contact@itexchange.eu
Rezilierea contractului nu duce la stingerea facturilor existente si neachitate de catre client. Sumele pe care clientul va trebui sa le achite vor fi calculate pana in ultima zi in care in care expira cele 30 de zile, indiferent daca clientul a mai folosit sau nu serviciile.
In cazul in care clientul solicita denuntarea contractului (cu exceptia dreptului de retragere) fara a exista o culpa a ITEXCHANGE, nu se va restitui pretul calculat anual si achitat in avans de catre client pentru intreg anul, diferenta fiind pastrata de catre ITEXCHANGE.
ITEXCHANGE sau clientul pot rezilia acordul (fara a-si prejudicia celelalte drepturi) in cazul in care una dintre partile implicate incalca in mod semnificativ acordul (incluzand, dar fara a se limita la o incalcare a Politicii de utilizare acceptabila de catre client).

Disponibilitatea serviciilor
ITEXCHANGE garanteaza un uptime de 99,75%. Daca serviciile utilizate nu se incadreaza in limita de 99,75% uptime, ITEXCHANGE va poate oferi o luna de servicii gratuit. Gratuitatea poate fi solicitata prin e-mail, la adresa contact@itexchange.euiar aprobarea acestei solicitari se va face in urma analizarii situatiei prezentate de catre client. Uptime-ul serviciilor noastre se defineste prin rapoartele sistemelor de operare si prin sistemul propriu de monitorizare, astfel ca poate fi diferit de uptime-ul raportat de sistemul de monitorizare al clientului.

Backup
Folosirea serviciilor se afla strict in raspunderea clientilor. ITEXCHANGE poate oferi servicii de backup aditional contra cost, insa va recomanda pastrarea propriilor backup-uri. De asemenea va rugam sa tineti cont ca backup-urile efectuate nu pot fi verificate in totalitate pentru confirmarea fiecarui fisier. ITEXCHANGE nu este raspunzatoare pentru pierderea de informatii.

Utilizarea serviciilor ITEXCHANGE
Serviciile oferite de catre ITEXCHANGE vor fi utilizate numai in scopuri licite si morale. Activitatile ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise. Clientul va respecta Politica de Utilizare Acceptabila si se va asigura ca orice alta entitate care utilizeaza serviciile va respecta si Politica de Utilizare Acceptabila a ITEXCHANGE.
Transmiterea de mesajele catre un numar mare de adrese e-mail poate fi realizata utilizand serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricarui site gazduit pe serverele noastre, doar in conformitate cu legisaltia in vigoare. Orice sesizare primita in acest sens, va fi trimisa imediat clientului cu scopul de a solutiona problema intre cele doua parti implicate ( client si persoana care a transmis sesizarea ), insa ITEXCHANGE poate recurge direct la suspendarea sau stergerea serviciului furnizat in functie de amploarea si gravitatea sesizarii.
Toate serviciile furnizate de catre ITEXCHANGE sunt folosite si administrate de catre client, iar folosirea acestor servicii este in totalitate responsabilitatea clientului, ITEXCHANGE neavand acces sau avand acces limitat la informatiile sau activitatile care se desfasoara si nefiind raspunzatoare pentru nerespectarea prevederilor legale aplicabile ori de Politicii de Utilizare Acceptabila.
ITEXCHANGE se conformeaza prevederilor legale si va da curs oricarei sesizari venind de la persoane prejudiaciate ori institutii/autoritati sau organizatii, sesizari care creaza cel putin o aparenta rezonabila de legalitate.

Folosirea resurselor
Clientul ia in considerare faptul ca pachetele de servere VPS se afla pe servere comune, asadar folosirea excesiva a resurselor pentru o perioada indelungata de timp nu vor fi acceptate. Conturile care dauneaza serviciilor noastre vor primi o notificare pentru rezolvarea situatiei in termen de 3 zile, atat timp cat pagubele nu sunt insemnate. In caz contrar, conturile respective vor fi suspendate pana la rezolvarea situatiei in cauza. In cazul in care clientul nu reuseste sa rezolve problemelele care i-au fost semnalate in termen de 3 zile de la data notificarii, ITEXCHANGE poate sa rezilieze contractul fara nicio alta notificare.

Obligatiile clientului
Clientul are obligatia de a actualiza informatiile de contact si datele de facturare mentionate in contul sau. ITEXCHANGE nu are nicio responsabilitate pentru daune intervenite ca urmare a neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.
Clientul este raspunzator pentru mentinerea in siguranta a datelor de logare in website-ul nostru si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens, clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.
ITEXCHANGE nu va fi responsabila pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Forta majora
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Drepturi de proprietate intelectuala
Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea companiei ITEXCHANGE CONSULTING SERV SRL.

Dispozitii finale
Contractul este supus legii aplicabile in Romania. Pentru orice litigiu aparut intre ITEXCHANGE si client se va incerca rezolva pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente.
Pe langa termenii si conditiile afisate mai sus, in functie de serviciul achizitionat de client, ITEXCHANGE poate solicita incheierea unor contracte suplimentare de furnizare a serviciilor, caz in care intre parti vor fi valabile conditiile stabilite prin respectivul contract. Termenii si conditiile prezentate mai sus reprezinta un contract cadru general care poate fi modificat prin semnarea unor documente suplimentare.
ITEXCHANGE isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, fara o notificare prealabila sau ulterioara.