Work-From-Home COVID-19
Work-From-Home

In contextul actual in care pandemia de COVID-19 afecteaza tot mai multe companii, dorim sa venim in sprijinul acestora prin elaborarea unui plan prin care angajatii sa poata lucra in siguranta de acasa. Cu alte cuvinte, implementam deja celebrul Work From Home, in conditii de maxima siguranta si disponibilitate a datelor.

Atacuri informatice in crestere.


Conform unui studiu realizat de compania partenera BitDefender, un numar tot mai mare de atacuri cibernetice se indreapta catre utilizatorii care in aceste zile isi desfasoara activitatea de acasa, deoarece acestia sunt victime sigure in cazul in care compania nu implementeaza cateva masuri elementare de protectie.

In acest context, compania ITEXCHANGE CONSULTING, va propune o colaborare prin care sa implementam solutii de securitate, astfel incat sa nu fiti afectati de aceste atacuri.

Va propunem solutii multiple pentru Work From Home in siguranta:

1. Instalarea si configurarea in reteaua beneficiarului a unui echipament de securitate de ultima generatie de la FortiNet, in vederea scanarii traficului, cu ajutorul caruia fiecare utilizator va avea o conexiune VPN, securizata, in reteaua de date unde se afla informatiile confidentiale; In acest fel, confidentialitatea, disponiibilitatea si securitatea acestora este garantata 100%;

2. Inchirierea propriei noastre infrastructuri, in vederea asigurarii confidentialitatii, securitatii si dispinibilitatea datelor clientilor, in proportie de 100%;

3. Implementarea unor scheme de backup, astfel incat sa se poata accesa informatii care au fost pierdute in cazul in care are loc un eveniment neplacut.

Va propunem sa nu lasati pandemia de COVID-19 sa afecteze si mai tare afacerile pe care le conduceti!

Contactati-ne:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *